Om oss

Selskapet ble etablert i 1964 og omgjort til aksjeselskap i 1978. Vi har eget kontor- og lagerbygg i Fyllingsdalen og var inntil 2012 en familiebedrift eid av Jan Erik Sars Aastvedt og Jarle Aastvedt . I 2012 gikk mangeårig ansatt Christer Landaas inn på eiersiden. Christer har jobbet her siden 1988 og gått gradene i bedrift.

Murmester Aastvedt er Mesterbedrift og medlem i Murmesteres Landsforening. Vi er godkjent for Ansvarsett, godkjent våtromsbedrift og tilknyttet startbank.

Vi har som mål å bidra til å utvikle vår egen bransje, og ansetter konsekvent lærlinger.

Selskapet har opprettholdt en arbeidsstyrke på 15 til 20 mann. Arbeidsoppgavene har innbefattet alt fra store fasadearbeid til det minste servicearbeid. Utfordringene har gitt oss spisskompetanse innenfor bærende murverk, puss- og isolasjons systemer, flis og natursteinsarbeid, ildfast murverk samt kalk- og gipsarbeid. I tillegg har vi autorisasjon for våtromsarbeid, skorsteiner og ildsteder, samt for stillasmontasje.

Murmester Aastvedt AS har fagfolk og utstyr til å løse de meste krevende oppdrag. Vi arbeider etter et innarbeidet kvalitetssystem.

    

jan-erik

JAN ERIK AASTVEDT

Daglig Leder/murmester

Tlf: 92 41 24 21
Epost: jan.erik@aastvedt.no

Christer-Landaas

CHRISTER LANDAAS

Anleggsleder/murmester

Tlf: 92 81 70 47
Epost: christer@aastvedt.no

jarle-sars

JARLE AASTVEDT

Anleggsleder/ murmester

Tlf: 92 88 38 76
Epost: jarle@aastvedt.no

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre tjenester, priser eller annet? Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.